Jasenko Knepr, direktor

Prošavši sito i rešeto te stekavši golemo iskustvo kao sin profesionalnog šumara, Jasenko je, na radost kreativne i poslovne zajednice, odlučio pokrenuti vlastitu tiskaru. Humanist, branitelj prava potlačenih i vizionar, Jasenko je zahvaljujući vrlo neposrednom i profesionalnom odnosu, osvajao simpatije i povjerenje suradnika te stvorio tiskaru koja je danas jedna od vodećih u Hrvatskoj i Europi. Uvijek na korak da se prijavi za “dobrovoljca u Abesiniju” ili da se priključi “istraživačima Amazonke ili, recimo, Konga”, za zavičaj ga veže isključivo osjećaj odgovornosti prema klijentima i strast prema poslu koji obavlja. Omiljena mu je izreka “Ne pada snijeg da pokrije brijeg već da zvijeri ostave tragove”.

 

   

Dag Knepr

Nastavak velike loze i nasljednik poslovnog imperija, Dag je omiljen kako od strane suradnika, tako i od strane poslovnih partnera. Htio je biti vatrogasac, pilot ili barem poznati nogometaš, međutim kada je spoznao mogućnosti tiska shvatio je da je to život za njega. Uvijek zasukanih rukava u pogonu a pogleda uperenog u daljinu, on gleda, sluša, pamti, predlaže, izvršava. Omiljena mu je izreka: “Pleti kotac kao otac”.

                   
Telefon: +385 1 20 46 762

E-mail: dag@sitopapir.hr

 

   

Stjepan Zadravec

Kada je još kao dječarac prvi put putovao vlakom na more, Stjepan je, kak pravi Međimurec, umjesto da “kupi” priču o prstu umočenom u more, izašao iz vlaka, uhvatio rukom šinu i osjetio se povezan s čitavim svijetom. No, kako to u životu obično biva, spletom (ne)sretnih okolnosti završio je u Sitopapiru, gdje je pronašao svoju sreću. Ipak, od prve si je plaće kupio jednu kompoziciju tračnica za “po doma”, no, ograničena kvadratura mu je za zadnju stanicu odredila – Moravice! Omiljena izreka: “Bum vam ja pokazal"

 

Telefon: +385 1 20 46 762

E-mail: stjepan@sitopapir.hr