O sitotisku

Zašto, uz postojanje offsetnog i digitalnog tiska koji svojim zvučnim nazivima izgledaju primjereniji 21. stoljeću, koristiti tehniku koja se koristila u Kini pred više od dvije tisuće godina i čiji se nositelj (sito) od tada nije gotovo uopće promijenio? Nabrojat ćemo samo neke od prednosti. Od svih klasičnih tiskarskih tehnika sitotisak ima najdeblji sloj otisnute boje, sitotiskom je moguće tiskati na bilo kojoj podlozi i sa većom raznovrsnošću boja. Ukratko, sitotisak će vam omogućiti raznolikost, originalnost te prepoznatljivost, koji god komunikacijski kanal odlučite koristiti.

   

Prezentacije

Prezentacije vodi predstavnik naše firme, prezentacija sadrži većinu naših proizvoda/usluga. Ljudi koji su prisustvovali prezentaciji bolje shvaćaju sitotisak i time dobivaju proširen obzor u stvaranju kreativnih rješenja. Nakon prezentacije sudionicima ostaju materijali s kojima radimo prezentaciju. (Katalozi i promotivni artikli)

   

Katalozi

Za sada postoje 3 kataloga, a u izradi je četvrti. Naš Art katalog je nagrađen na Fespi a prikazuje naše mogućnosti sa stručnog stajališta.
Šatalog je naš katalog proizvodnih grupa i on na originalan način prezentira konkretne proizvode koje smo tiskali.
UV katalog dočarava efekt dorade UV lakovima u različitim kombinacijama s primarnim tiskom.

 

 

 
UPUTSTVA za oblikovanje i slanje materijala za tisak

Da bi se ubrzao proces obrade materijala za tisak postoji pdf s našim uputama za oblikovanje i slanje tipičnih priprema za tisak. Od rezolucija, dimenzija, programa do načina slanja i medija.

 

Downloadajte ih ovdje